Nieuws

Welkom VIcky

Op 21 juni kwam Vicky (Hesvika) bij de RSVG. Een lieve Fjordenmerrie van 12 jaar. Ze is een fijne aanvulling voor de manege met de bedoeling zo snel mogelijk een deel van het werk van Faiza over te nemen, die momenteel nog een kwetsuur aan de pees heeft. Ze is braaf onder de takel, maar moet nog wennen aan de bewegingen van de benen van de ruiters.

Er werd sponsoring aangevraagd bij Parapaard (Fonds Gehandicaptensport) en dit werd beloond met een bijdrage van €2.500,-, waarvoor we zeer erkentelijk zijn.

Ledenstop voor nieuwe leden

We hebben momenteel geen plaats meer voor nieuwe leden.

Sara

Op 17 september werd Sara officieel aan de RSVG geschonken door Stichting Aktie '68.

We zijn hier heel blij mee, Sara is een goede aanwinst in deze moeilijke tijden.

En we kregen nog een mooie sponsoring van Stichting Aktie '68 namelijk voor alle leden en helpers een zeer goed gevuld Sinterklaas pakket! Dit werd zeer op prijs gesteld door de leden en de vrijwilligers, de laatsten onmisbaar in onze vereniging en zo'n attentie is dan een leuke waardering.

Telefoon manege

Er is momenteel geen telefoonaansluiting op de manege. Er wordt gekeken naar een oplossing, maar voor afmeldingen neemt men best contact met de verantwoordelijke van de les, of stuurt een email naar info@rsvg.nl.

Voor informatie eveneens info@rsvg.nl.